Battlefield 1 ile bizi geçmişe götüren ve oldukça beğenilen bir oyun karşımıza çıkaran EA, bu sefer Battlefield 5 ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Önceki haftalarda oyunun ismiyle ilgili tartışmalar yapılmış ve bazı dedikodular ortaya atılmıştı. EA, resmi Instagram hesabından yaptığı duyuru ile birlikte Battlefield serisinin yeni oyununun adının Battlefield 5 olduğunu duyurdu.


Battlefield 5 adıyla çıkacak yeni oyunun Battlefield 1’den farklı olarak modern dünyada geçeceği düşünülüyor. 23 Mayıs tarihinde TSİ akşam 11-12 civarı yapılacak yayınla oyunla ilgili detayları paylaşacak olan EA, aklımızdaki tüm sorulara yanıt vermiş olacak. Biz de o saatlerde oyunu takip ediyor ve tüm detayları sıcak sıcak sitemizde paylaşıyor olacağız.

#Battlefield V LIVE REVEAL MAY 23 1pm PT / 4pm ET / 10pm CET

A post shared by Battlefield (@battlefield) on


Düşüncelerin bizler ve okuyucular için değerli olacaktır.